¡Con y sin Constitución, mismo Estado fascista, misma represión! / Marxa de Torxes, 16-D / Basta de mentiras para blanquear su genocidio fascista / Más blanqueo del fascismo / Mala Praxis ‘El Ahorcado’.

Foto. Pancarta en un puente.

Muro de solidaridad y denuncias:

Constitución fascista:

-El Régimen celebra su Constitución, 45 años maquillando al fascismo y reprimiendo igual que desde 1939.

Foto. Cartelón en una pared.

Las calles de Madrid ni olvidan ni dejarán de combatirlo.

Fotos. Otras 2 pancartas en puentes.

¡Con y sin Constitución, de Franco a Leonor, mismo Estado fascista, misma represión!

¡Abajo el Régimen!

MAR Madrid

Marxe de Torxes, 16-D.

Convocatorias:

-Marxa de Torxes

16 de desembre, 19 h.

MANIFEST:

Ens quedarem de braços plegats mentre ens empresonen?

Fa uns dies hem pogut veure com Pedro Sánchez ja ha estat investit president del Gobierno, gràcies als vots dels partits processistes, arribant a un acord sobre l’amnistia. De moment continuem sense tenir clar a qui i com afectarà aquesta llei d’amnistia, que des de Junts venen com la fi de la repressió.

És important ressaltar que aquesta amnistia és parcial i oblida a centenars de presos i preses polítiques, segrestats en les presons del règim, que també han lluitat de manera conseqüent pel dret a l’autodeterminació de les nacions oprimides. No obstant això, en el marc català continua essent insuficient, deixant al marge a tots aquells companys que han patit la repressió per defensar els nostres drets i llibertats, més enllà del dret a l’autodeterminació, com el dret a un habitatge digne, fer front al feixisme, la llibertat d’expressió, el dret d’organització, etc. Potser ells no mereixen ser amnistiats? Són molts els que poden quedar enrere i és la nostra responsabilitat, com a antifeixistes, continuar lluitant pel sobreseïment i anul·lació de totes les causes polítiques obertes i l’amnistia total, acompanyada del veritable reconeixement de drets i llibertats democràtiques. Els volem a tots en llibertat i lluitant al nostre costat, amb la seva dignitat intacta i sense tenir que renunciar a la seva lluita i els seus ideals. Si una cosa hem de tenir clara, és que no podem confiar amb els partits processistes, que han deixat que siguin els jutges feixistes els que tinguin la última paraula sobre el nostre futur.

En aquestes últimes setmanes hem pogut veure com l’Oleksander era condemnat a 7 anys de presó per exercir el dret a manifestació a les manifestacions postsentència, com es reprimeix els espais autogestionats on s’organitza la classe obrera i com als companys de l’Operació Judas els hi demanen un total de 248 anys de presó, per organitzar-se al marge de les institucions i defensar el dret a l’autodeterminació. En aquest últim cas, una declaració d’intencions cap a la dissidència política, on l’Estat feixista deixa clar que no permetrà l’organització popular independent, que veritablement es la que pot fer perillar els seus interessos i escapa del seu control. Hem de tenir clar que en aquest procés, no sols jutgen a 12 persones, jutgen al poble català i a tota la dissidència política d’arreu de l’Estat.

I que podem fer nosaltres? Doncs continuar resistint i organitzant-nos, exercint la solidaritat, sense deixar a cap company sol.

És per això que fem una crida, aquest any més que mai, a omplir Barcelona de solidaritat el pròxim 16 de desembre, a la ja històrica marxa de torxes. Motius sempre hem tingut, ja que les presons del règim porten des del 1939 plenes de presos polítics, però aquest any donat el context en el qual ens trobem, és molt important una assistència massiva a aquesta.

Si ens quedem a casa, el pròxim Nadal, molts dels nostres companys no podran seure a la taula amb les seves famílies, ja que estaran tancats a la presó. No siguem cómplices i estenem la solidaritat fins a arrencar de les garjoles a tots i totes les preses polítiques i acabar amb la repressió que rep qui decideix donar un pas endavant i defensar els nostres drets i llibertats democràtiques. Contra els seus embats repressius, deixem les diferències al marge i unim-nos per seguir enfortint el moviment antirepressiu.

PER LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I REPRESALIATS,

PELS NOSTRES DRETS I LLIBERTATS,

UNIM-NOS PER L’AMNISTIA TOTAL!

*Animem a tots els Grups de Suport, plataformes i represaliades a portar un cartell o una petita pancarta per tal de visibilitzar el vostre cas i reivindicar la llibertat de tots els presos polítics.

Tuit con agravio comparativo fascismo vs ETA.

Opinión:

-Basta de mentiras para blanquear su genocidio fascista.

Mi generación hemos nacido políticamente sin saber lo que es ETA, que tras 5 décadas dejó las armas y la lucha armada hace ya doce años. Dicen y repiten que ocasionó 850 muertos en 50 años.

Pero los fascistas casi todos los días sacan a relucir su existencia, para despejar balones de todas las culpas que tendrían que autotragarse.

Mi generación ha nacido, crecido y educado sin saber lo que son las fosas comunes de asesinados por el franquismo.

Pero los fascistas niegan, como en mi tierra, las subvenciones para poder dignificar a tanto y tanto asesinado, mientras día sí y día también siguen descubriéndose y apareciendo fosas con asesinados. No dicen pero saben que son 120.000 asesinados enterrados en fosas.

Me causaba un enorme desasosiego no saber expresar esta denuncia, pero os mando un tuit que lo explica mil veces mejor que yo. R.

“En un municipio sevillano, Constantina, que en 1936 tenía algo más de 14.000 habitantes, una banda terrorista asesinó a 990 personas desde 1936 a 1955. Más que ETA en toda su historia y es un solo municipio. Un ministro de esa banda terrorista terminó fundado el (AP) Partido Popular.”

Fotos de Willy, y de Motos.

Telebasura:

-Martillazo de Willy Toledo.

«El único talento de Pablo Motos es el de encarnar todo lo peor en una sola persona: facha, misógino, rencoroso, clasista, machista, baboso, sexista, grimoso, vengativo, analfabeto y con la misma gracia que un ladrillo. Acudir a El Hormiguero es legitimar toda esa basura. No vayan».

Una de las últimas, tras llevar a todo derechista posible para blanquearle, Motos se ríe con el galoso Alfonso Guerra:

El presentador y el exvicepresidente lamentaron a coro que ya no se pueden hacer chistes sobre «homosexuales y enanos». De cal viva, Galindos y tal mejor no hablar…

Cartel. El tranvía CAF corta la cabeza a niños.

Internacionalismo:

-Cartel “Israel hiltzaile!, CAF laguntzaile!”

CAF fabrica en Euskadi tranvías para Israel, blanqueando al régimen sionista y terrorista.

Tema del disco «Historias para no dormir».

Música combativa:

-Mala Praxis / El Ahorcado

https://www.youtube.com/watch?v=pftGNyzsTQs

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.