Piden 97 años de cárcel a 18 jóvenes de Lleida, por mani 18-O / 3-N, juicio a 2 vecinos de Esplugues de Llobregat / Entrevista con Fermín Muguruza / Nazis en vínculo con la P.N. / Delito en oposición P.M. Madrid.

Cartel PAP sobre 18 de Lleida.

Muro de solidaridad y denuncias:

18 del 18-O Lleida:

-L’Estat espanyol demana un total de 97 anys de presó i abundants penes-multa per a 18 joves de Lleida, per la manifestació del 18-O contra la sentència del Procés.

Això és un atac contra tots i totes les que vam sortir als carrers a manifestar-nos, contra la repressió feixista i pel dret a l’autodeterminació.

No podem deixar sols a tots els joves que van sortir a donar la cara i ara pateixen les conseqüències, mentre el Govern català mira cap a un altre lloc i ens acusa.

Des de la Plataforma Antirepressiva de Ponent ens posem a la disposició dels encausats. NO ESTEU SOLS!

#TombemLesLleisRepressives #AmnistiaTotal

Cartel. Abus policia. Concentració 3-N.

Abusos policiales:

-El proper dijous 3 de novembre a les 9:00, cal omplir la Ciutat de la Justícia: dos veïns d’Esplugues de Llobregat s’enfronten a una petició de 3 anys i dos mesos de presó i a una possible multa.

El cas d’aquests dos veïns respon a la dinàmica de setge i persecució constant de la Policia Local de la vila contra els militants antifeixistes, el jovent combatiu i fins i tot els membres de les colles culturals del municipi.

Tots els cossos repressius estan al servei de la vigent legalitat feixista i responen als interessos de les classes dominants, és a dir, actuen contra els interessos de les classes populars per protegir una minoria privilegiada, i per tant, les seves actuacions mai poden ser neutrals.

#AmnistiaTotal #TombemLesLleisRepressives

Comunicado, Texto. Soli judici 3-N.

*2 VEÏNS D’ESPLUGUES A PRESÓ PER UN ABÚS POLICIAL A LA FESTA MAJOR?

El proper dijous 3 de novembre dos veïns d’Esplugues, membres de les entitats de cultura popular i dels col·lectius del poble, van a judici acusats d’atemptat contra l’autoritat i lesions cap a dos agents de la policia. Els demanen 3 anys i 2 mesos de presó i una possible pena multa.

Els fets es remunten al sopar de carmanyola de la Festa Major de fa dos anys. Quan aquest finalitzava, una patrulla de la Policia Local va presentar-se i va dirigir-se de manera agressiva i intimidatòria al grup de veïns i veïnes, que recollien l’espai després d’haver participat del sopar tradicional de la Festa Major. Arran d’aquesta intervenció, i malgrat que ja s’estava abandonant l’espai, els agents van començar a demanar reforços i a augmentar el seu nivell de violència verbal i fisica cap a les persones que allà es trobaven, arribant a agredir a més d’una veïna i amenaçant amb la detenció d’una altra.

La ràpida resposta de les persones que eren al sopar i d’altres veïns que s’hi van apropar en veure la situació va aturar la detenció aquella nit. Malgrat això, un d’aquests participants del Isopar va ser intimidat diverses vegades per part d’agents de la Policia Local durant la Festa Major. I ara, dues de les persones que eren en el sopar s’enfronten a un judici amb peticions de presó i possibles conseqüències econòmiques greus.

La mateixa Policia Local que l’Ajuntament ens ven i presenta com propera i demo-cràtica és la que ens envia a judici, ens agredeix i ens reprimeix. La que té pràctiques policials qüestionables i excessives fora de la seva pròpia legalitat. La mateixa que durant anys ha perseguit i reprimit veïnes que denunciaven la corrupció venent xoriços, penjant cartells o llaços grocs, grallers per tocar la gralla a cercaviles o a les que lluitaven contra el Pla Caufec. Sabem que cuidar, estimar i defensar Esplugues no és cap delicte.

És per això que no deixarem sols els nostres veïns i denunciem públicament les pràctiques intimidatòries i repressives per part de la Policia Local d’Esplugues, que torna a generar un nou cas de repressió i un nou judici contra veïns del poble. Hem après que la solidaritat i el suport mutu són les nostres millors armes, perquè només ens tenim a nosaltres. Per això fem una crida a compartir el cas i fer difusió de les convocatòries d’aquest.

El proper dijous 3 de novembre a les 9:00h, omplirem la Ciutat de la Justícia amb una concentració solidària fins que acabi el judici.

Cuidar, estimar i defensar Esplugues no és cap delicte.

La ràpida resposta de les persones que eren al sopar i d’altres veïns que s’hi van apropar en veure la situació va aturar la detenció aquella nit. Malgrat això, un d’aquests partici-pants del sopar va ser intimidat diverses vegades per part d’agents de la Policia Local durant la Festa Major. I ara, dues de les persones que eren en el sopar s’enfronten a un judici amb peticions de presó i possibles conseqüències econòmiques greus.

La mateixa Policia Local que l’Ajuntament ens ven i presenta com propera i demo-cràtica és la que ens envia a judici, ens agredeix i ens reprimeix. La que té pràctiques policials qüestionables i excessives fora de la seva pròpia legalitat.

La mateixa que durant anys ha perseguit i reprimit veïnes que denunciaven la corrupció venent xoriços, penjant cartells o llaços grocs, grallers per tocar la gralla a cercaviles o a les que lluitaven contra el Pla Caufec.

Sabem que cuidar, estimar i defensar Esplugues no és cap delicte. Delictes són l’abús policial i de poder.

DIJOUS 3 DE NOVEMBRE 9H CIUTAT DE LA JUSTICIA»

És per tot això que no deixarem sols els nostres veïns i denunciem públicament les pràctiques intimidatòries i repressives per part de la Policia Local d’Esplugues, que torna a generar un nou cas de repressió i un nou judici contra veïns del poble. Hem après que la solidaritat i el suport mutu són les nostres millors armes, perquè només ens tenim a nosaltres. Per això fem una crida a compartir el cas i fer difusió de les convocatòries d’aquest. El proper dijous 3 de novembre a les 9:00h, omplirem la Ciutat de la Justícia amb una concentració solidària fins que acabi el judici. Cuidar, estimar i defensar Esplugues no és cap delicte.

Contra els abusos policials: absolució encausades!

Foto. F. Muguruza.

Libertad de expresión. Entrevista:

-Fermín Muguruza: «Hi ha un raper a la presó, Pablo Hasél, i Valtònyc és a l’exili per haver cantat la veritat, que els Borbons són uns lladres»

Fermin Muguruza presenta ‘Black is Beltza II: Ainhoa’, el seu segon film d’animació i novel·la gràfica, segona part del «projecte transmèdia» iniciat amb la pel·lícula d’animació que va estrenar el 2018.

59 minutos.

https://www.dbalears.cat/cultura/cinema/2022/10/16/372251/audio-fermin-mugurua-raper-preso-valtonyc-exili-per-haver-cantat-veritat-els-borbons-son-uns-lladres.html

Foto. Roberto premiado, con policías en la comisaría de Paterna.

Fascismo impune:

-El partido fascista España 2000 exhibe sus vínculos con miembros de la Policía Nacional.

El líder de la formación de extrema derecha, José Luis Roberto, anima a sus militantes a acudir a un acto de Jupol en València para protestar contra la sanción al policía que participó en un acto de Vox.

Delegación de Gobierno no ha autorizado la movilización, que ha sido cancelada de forma provisional a la espera de que se resuelvan los recursos.

El ultraderechista José Luis Roberto tiene amigos con uniforme, pistola y plaza fija en comisaría. Al calor de su doble faceta como empresario del mundo de la seguridad privada y líder de España 2000, este veterano abogado y y militante fascista cuenta con importantes contactos entre sectores de la Policía Nacional.

https://www.publico.es/politica/partido-fascista-espana-2000-exhibe-vinculos-miembros-policia-nacional.html?utm_source=telegram&utm_medium=social&utm_campaign=web

Foto. Policías municipales de Madrid, en formación.

Casos ‘aislados’:

-Indicios de delitos en las oposiciones a la Policía Municipal de Madrid: un club ‘swinger’, amistades peligrosas y la academia vidente.

Denuncian ante la Fiscalía vinculaciones personales entre candidatos y miembros de los tribunales y las supuestas filtraciones de exámenes a una academia dirigida por familiares de un intendente de Policía Municipal.

Un juez ve indicios de delito en las oposiciones de la Policía Municipal y ordena a la Policía Nacional que lo investigue.

https://www.elmundo.es/madrid/2022/10/25/6356ac9cfc6c832e6d8b4592.html

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.