Dos sentencias anulan multas por denunciar al BBVA y su armamentismo / Borrell y la UE quieren sancionar a los “difusores de desinformación” / Quarta trobada antirepressiva, 3-A Sabadell…

Foto. Acción contra BBVA. Moza arrastrada por la Ertzaintza,.

Muro de solidaridad y denuncias:

Leyes represivas:

-Dos nuevas sentencias anulan multas por denunciar la financiación de la industria armamentística del BBVA.

Estas sentencias se suman a la del juzgado de Vitoria que en febrero puso la libertad de expresión por encima de la Ley Mordaza.

Los juzgados de lo Contencioso-Administrativo 1 y 4 de Bilbao han acordado anular las multas impuestas a dos activistas antimilitaristas por las protestas realizadas en marzo de 2019 para denunciar la financiación de la industria armamentista por parte del BBVA.

https://www.elsaltodiario.com/ley-seguridad-ciudadana/dos-nuevas-sentencias-anulan-multas-denunciar-financiacion-industria-armamentistica-bbva

Foto. Borrell.

-Borrell y la UE quieren sancionar a los “difusores de desinformación”

Al parecer se están quedando sin ideas sobre qué nueva salva de sanciones dispararán contra Rusia.

La UE ha presentado la «última adición» a la actual, a menudo absurda, pero innegablemente dañina «guerra contra la desinformación». Y la solución es empezar a imponer sanciones a personas o entidades que la UE marque como culpables de difundir desinformación. El régimen de sanciones contra los proveedores acusados de «desinformación» incluiría lo habitual: congelación de activos, prohibiciones de viaje, etc.

https://reclaimthenet.org/the-eu-wants-to-sanction-spreaders-of-misinformation/

*De momento, han cerrado medios rusos y pro-palestinos, pero difunden llamadas a favor de los nazis ucranianos, como la actual política de Facebook, entrevistan a nazis en horas de máxima audiencia, etc, etc.

Cartel. Charla el 17-M en Madrid.

Convocatorias:

-El conflicto en Ucrania: análisis de la geopolítica europea.

Jueves 17 de marzo de 2022, a 18:00 horas. Escuela de Relaciones Laborales UCM (C/ San Bernardo 49 Esq C/ Reyes) Madrid.

Intervienen: Eduardo Hernández: arquitecto, miembro del FAI. Luis Gonzalo Segura: ex-teniente del Ejército. Adrián Rojas: filósofo, militante de Iniciativa Comunista. Modera: Ángeles Diez, profesora, Facultad de Ciencias políticas y Sociología, UCM

Organizan: FAI, IC.

Cartel. Trobada 3-A Sabadell.

-Quarta trobada antirepressiva.

Diumenge 3 D’ABRIL, 17 HORES

Ens tornem a veure per continuar teixint aquesta xarxa antirepressiva. La repressió no s’aturà, nosaltres tampoc!

L’OBRERA Avinguda Barberà 142, Sabadell

TOMBEM LES LLEIS REPRESSIVES!. Unitat, organització i lluita.

Texto. Trobada el 3-A en Sabadell.

*El passat diumenge 27 de Febrer vam celebrar la tercera trobada antirepressiva per fer una valoració de les manifestacions que vam convocar a Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida sota el lema «Tombem les lleis repressives» i decidir com donar continuïtat amb aquesta campanya tan necessària en els temps que corren d’agudització de la repressió contra el moviment popular que lluita contra aquest règim.

Aquest va ser el principal objectiu de les diferents plataformes solidàries i col·lectius que hi participem, teixir la unitat antirepressiva perquè cap represaliada es trobi sola i puguem coordinar-nos per donar-hi una resposta. Fem una valoració molt positiva de les manifestacions que hi va haver arreu de Catalunya el passat 19 de febrer, tenint en compte la desmobilització imperant que hi ha actualment, vam aconseguir sortir als carrers unint diferents sensibilitats i ideologies.

És per això, que hem decidit continuar donant a conèixer totes les lleis repressives amb les quals ens empresonen tant l’Estat espanyol com la Generalitat per lluitar contra les injustícies i conquerir vides dignes, amb totes les eines que tinguem al nostre abast. Desglossarem llei per llei, començant per la vulneració del dret a manifestació, ja que la gran majoria de les 4.500 represaliades que hi ha a Catalunya és per exercir aquest dret que ens neguen amb violència: condemnes de presó, sancions econòmiques, agressions, identificacions, etc.

Fem una crida als diferents grups de suport i organitzacions polítiques que encara no hi participen a fer el pas i sumar-se a aquest projecte, per tal de continuar treballant per coordinar la lluita contra la repressió. Si ens unim serem fortes, si anem per separat, som dèbils.

Ús convidem a participar en la pròxima trobada que tindrà lloc el pròxim 3 d’Abril a l’Obrera de Sabadell (Avinguda Barberà 142, Sabadell).

Tombem les lleis repressives!. Unitat, organització i lluita.

Viñeta. Se acerca la policía a la valla, los migrantes sacan la bandera ucraniana.

Humor cáustico:

-En la valla de Melilla, con la bandera ucraniana.

*No va a colar…

-Hay que intentarlo todo…

Viñeta de JRA.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.