Homenaje: «Al nuesu Elipe» / ¡Que atiendan ya a Nacho Varela Gómez! / Disco en solidaridad con Pablo Hasél / Moisès y Garrobo absueltos / Real tráfico de armas / Jornada antirrepresiva, Valencia 19-F.

Foto. Jose Elipe, en el mesa del rastro de Tirso de Molina.

Muro de solidaridad y denuncias:

Homenaje a José Luis Elipe López:

-LLOGA PEPE, AL NUESU ELIPE.

Apenas lu conocía.

Apenas tuve tratu con él.

Pos yeramos diferientes

Con gustos y costumes diferientes.

Con edades abondu allonxadas.

Con historias personales, sociofamiliares muy distintas entre nós.

Mas cumo tal, conocíalu.

Yera ante todu y ante todos,

una buena persona.

Eso ye lo fundamental.

Con solo eso, ye más que suficiente pa remembralu.

Enrecordándolu, doile más vida a la sua vida.

Si uñíu al sou carácter de compatía, ironía, amistá, ofrecimientu, llaboriosidá y regaláu, a mayores tenía una historia de llucha, griesca escontra los ñemigos de los trabayadores, cumo dicen quienes lo conocieron na sua militancia de partíu y d’activismu social y comunista pola repúbrica democrática popular.

Con todu esto, amostraba que tenía muchu más, una dobre estima, col añadíu de valores morales y éticos de ompromisu vitalista que sirve pa chubilu al altar de los imprescindibles na nuesa ilesia de la solidaridá.

Ante todu, nunca esqueicelu.

Morriste mozu, por demás. Cuándo más te precisábamos, los amigos, los compañeiros y los obreiros.

¡Cuánto t’añoramos!

https://reflexioneszamoranas.blogspot.com/2022/01/lloga-pepe-al-nuesu-elipe.html

Postal. «Las rejas no callarán la verdad!»

Sanidad a presos políticos:

-¡Que atiendan de una vez a Nacho Varela Gómez!

Tras dos campañas de postales a la directora de Puerto III, y siguen sin atenderle. Ahora se inicia una campaña de envío de postales a la subdirectora general de sanidad de Instituciones Penitenciarias. Hay que inundar de protestas la Secretaría General de II.PP. ¡Que atiendan a Ignacio Varela Gómez de una vez por todas.

Reverso postal, con texto a II.PP.

Doña Carmen Martínez Aznar.

SUBDIRECTORA GENERAL DE SANIDAD

Secretaría General de II.PP.

C/ Alcalá, nº38. 28014 Madrid

Me dirijo a Usted para expresarle mi protesta por la desatención medica que está siendo objeto el preso político Ignacio Varela Gómez en la cárcel de Puerto III, al que después de un año esperando ser operado de menisco, la doctora que le atiende en el módulo no le autoriza las muletas que ya tenía autorizadas en Puerto I., lo que entiendo como una forma de chantaje. Por estas circunstancia exijo que se aceleren la gestiones para su operación y mientras tanto se le faciliten las muletas imprescindibles para que no empeore su estado.

FIRMA:

Portada disco solidaridad con Pablo.

Solidaridad con Pablo Hasél:

-Els companys de @pablo_hasel_libero el passat 16 de gener van presentar un disc amb un conjunt de cançons de diferents artistes en solidaritat amb Pablo Hasél.

Contraportada. Artistas y temas.

*La solidaritat és més que necessària per conquerir la llibertat de Pablo Hasél! Merci companys!

Plataforma Llibertat Pablo Hasél.

Descarga:

https://open.spotify.com/album/5daXGCuk2PRP2LjgSjopvO?si=VV9Gn928Q7ijmJmFrDM3uA&utm_source=copy-link&nd=1&fbclid=IwAR3UzQiWPHPi2r4gWHsHQ7xYdiUiwyr6mJtXJRVbDsSZeGh9o_hmFhb9uP4

Texto. Absolución de Garrobo y Moisès.

Criminalización:

-Moisès y Garrobo absueltos.

Aquesta setmana finalment hem sabut que és ferma Pabsolució del Garrobo i en Moisès per la Vaga General del 8N de 2017!

Fiscalia no presentarà cap recurs a la sentència absolutòria del recurs que TSJC va dictaminar sobre la sentència que condemnava a 3 anys i mig i 1 any i mig de presó, respectivament, a Garrobo i Moisès per haver participat en un piquet al Nus de la Trinitat durant la Vaga General del 8 de novembre de 2017.

L’absolució arriba després de més de tres anys d’aquells fets, després de que les companyes absoltes i el seu entorn hagin patit la crua duresa de la repressió i tots els seus impactes en pors, angoixes, incerteses i impotència, pel simple fet d’haver-se manifestat i de defensar els nostres drets com a classe i poble. La sentència pot crear jurisprudència al constatar que el tall d’una via pública no és violència i no pot ser condemnable.

Després de tres anys de lluita, aquesta victòria evidencia que l’organització, la mobilització, el suport mutu, la solidaritat i l’acció col·lectiva són imprescindibles per resistir els embats de la repressió. I és que la repressió és una eina que usen les estructures d’estat contra les dissidències i sovint amb intencionalitat partidista, per això necessitem també erradicar les violències, opressions i misèries que sustenten que el sistema segueixi reprimint.

Denunciem que són més de 3000 persones les represaliades pel procés d’emancipació del poble català arran de l’1 d’octubre. També, més del 45% de la població penitenciaria a les presons catalanes té nacionalitat estrangera. I això ens implica la necessitat de ser conscients de que la repressió no neix l’1-O i de construir alternatives col·lectives orientades a una transformació social radical i a un present i futur on enderroquem les portes dels armaris, la violència patriarcal, el mercadeig amb els nostres drets i els murs de les fronteres i presons. Davant l’arbitrarietat policial, l’especulació amb l’habitatge, la pèrdua de drets i llibertats i l’emergència i crisis socioeconòmica i climàtica en que ens trobem, seguirem posant el cos davant els abusos del poder i el capital, organitzades perquè ningú quedi enrere i forjant vincles de solidaritat i suport mutu que ens fan més fortes. Des de Solidaritat Perifèrica agraïm a Alerta Solidària la seva gran tasca i suport durant tot el procés. També volem donar les gràcies per totes les mostres de suport rebudes i a totes aquelles persones i col·lectius que durant aquests tres anys ens heu fet costat, des de les cures i el suport mutu!

Perquè la repressió no ens atura, perquè organitzades som més fortes i perquè només el poble salva el poble!

#HemTombatLaSentència #TombemLaSentència

Alerta Solidaria. Solidaritat Perifèrica.

Foto. Juan Carlos en el tenis en Abu Dabi.

Fascismo descarado es esto:

-Real tráfico de armas:

Interpol pide a Abu Dabi la detención inmediata del mercader de armas que acompaña al rey emérito.

La orden tiene lugar después de que se desvelara que el fugado El Assir se esconde en Emiratos Árabes Unidos.

https://elpais.com/espana/2022-01-19/interpol-pide-a-abu-dabi-la-detencion-inmediata-del-mercader-de-armas-que-acompana-al-rey-emerito.html?ssm=TW_CC

Cartel. Valencia, 19-F.

Convocatorias:

-Jornades antirrepresives.

Valencia. Dissabte 19 de febrer de 2022. CSOA La Gamberra

*18:00h Projecció documental LOS LABIOS APRETADOS i debat amb el seu autor Sergio Montero.

Aquest documental és fruit d’una profunda i llarga investigació sobre la revolució asturiana d’octubre del 1934. És una història narrada en primera persona en la qual Sergio, fill d’un miner asturià, es trasllada a Buenos Aires, on descobreix aquest succés de la seua terra del que no coneixia res i es llença a la recerca d’informació sobre aquesta revolució oblidada. En paraules del seu propi autor: “investiga la història no explicada de la revolució asturiana, reflexionant sobre com una societat transmet la seua memòria a les generacions següents”.

Tràiler: –https://vimeo.com/295083784

*19:00h Concert ASKO i SUSTO. 22:00h Dj ORTERA LARA.

Tots els beneficis seran destinats a la lluita anticarcelària.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.