Crida a la unitat antirepressiva, 9-G, Sabadell / Los ricos nunca entran, los pobres nunca salen / Represión Ertzaintza solidaridad en Martutene / Hablan las calles: Tarrío, Presxs en Lucha, CSG, el 16 marcha a Brians.

Cartel. 9-G, Sabadell. Amnistia total.

Muro de solidaridad y denuncias:

Crida a la unitat antirepressiva:

-9 de gener. Sabadell. 17 h. Avinguda Barbera 142.

Aquest nou any cal seguir avançant per continuar forjant la imprescindible unitat antirepressiva sense la qual no podrem impedir que ens continuïn esclafant i retallant drets polítics i socials.

Les pròximes setmanes tindran lloc diverses dates, sobre les quals tenim el deure de mobilitzar-nos:

l’any de presó de @PabloHasel i de les @presxs27febrer, els judicis al @BrianGrup, al Robert i Pau de Girona, a les companyes de @21raons, @hieremtotes, etc…

És per això que fem una crida a totes les organitzacions i col·lectius antirepressius per trobar-nos a @l_obrera i treballar de forma conjunta la resposta que hem de donar als carrers.

Texto. Moviment pro Amnistia.

Moviment Pro Amnistia:

-Els rics mai entren i els pobres mai surten

«Si em preguntessin què és la presó us respondria sense dubtar que és l’escombriaire d’un projecte socioeconòmic determinat, al qual llancen totes aquelles persones que molesten dins de la societat: per això la presó alberga principalment pobres» Xosé Tarrío

Les presons estan plenes principalment de pobres i de persones que lluiten contra l’actual règim que ens condemna a l’atur, a treballs de misèria, als desnonaments, a la precarietat o a la fam.

Davant aquesta realitat, es fa cada vegada més necessària l’organització per a conquerir els drets i llibertats que avui ens neguen i la unitat antirepressiva per fer caure aquest règim que per a mantenir-se en peus necessita aixecar aquests murs on amagar totes les misèries que el sistema burgès genera.

Exigim la llibertat de tots els presos polítics i un ampli indult per als presos socials.

Així mateix, també exigim la derogació de la Llei d’Estrangeria i el tancament immediat dels CIEs, veritables camps de concentració per als treballadors estrangers, empresonats per tan sols haver intentat aspirar a una vida millor. En aquests centres, els maltractaments i els abusos són sistemàtics i l’aillament del seu entom deixa a aquestes persones totalment indefenses.

No només cal tombar l’engranatge repressiu i les seves lleis: també cal exigir un veritable càstig per als repressors i els seus col·laboradors, sigui quin sigui el seu grau de participació en la repressió. Només així podrem parlar d’una autèntica reparació cap a les víctimes i d’una veritable memòria històrica.

LLIBERTAT PELS LLUITADORSI CÀSTIG PELS REPRESSORS!

Foto. Cárcel de Martutene.

Represión:

-Ataque de la Ertzaintza a un acto comunicado por los presos en Nochevieja en Martutene.

Cinco jóvenes oñatiarras acudieron a Martutene en Nochevieja para animar con música y enviar apoyo a los presos vascos. A pesar de tener permiso y tras media hora de música, dos patrullas acudieron de forma agresiva y les echaron, rompiendoles la ventanilla del coche, según informa ‘Argia’.

https://www.naiz.eus/es/info/noticia/20220103/ataque-de-la-ertzaintza-a-un-acto-comunicado-por-los-presos-en-nochevieja-en-martutene#.YdN6j0-uMrW.facebook

Foto. Concentración con pancarta y cartelones pegados.

Hablan las calles:

-Concentración homenaje a Xosé Tarrío y Pastora.

En Bilbo. Siempre en el recuerdo. “Espetxeak apurtu!”.

Pintada en un muro. (y la A circulada).

-Pintada: “Solidaridad Presxs en Lucha. Txile, Villena, Italia, Canarias… Presoak borrokan. Espetxeei sua!”

Pegatinas en una fachada.

-Pegatinas Comité Solidario Gasteiz.

Todo atado y bien atado. Recuperemos la memoria Popular.

Resistencia 1936-39, Falsa amnistía, represión en 2021, Hasél encarcelado. Y Resistencia 1936-39, Falsa Transición 1975-83, torturas mortales. Arregi, 1981.

Tuit Abascal y respuesta.

Fascistas analfabetos:

-Santiago Abascal:

“Hoy es el aniversario de la reconquista de Granada, recuerdo imborrable del día en que concluyó la recuperación de todo el territorio nacional tras ocho siglos de invasión islámica. Lo recordamos con orgullo y esperanza, frente a invasores, tibios y traidores. Toma de Granada.”

*Respuesta: Llegaron los fenicios que eran muy españoles, luego los celtas, los iberos, los cartagineses, todos muy españoles también. Llegaron los romanos a España y luego los visigodos; todos españoles. Y cuando llegan los árabes, esos no lo son, no?

Cartel. Marcha a Brians. 16-E.

Convocatorias:

-16 enero. Marcha a la cárcel de Brians.

Que la solidaridad tumbe cárceles, jaulas y fronteras.

11 h. Estación Renfe Martorell. Llevad comida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.