Desde la Assemblea de Represaliades i Activistes / Solidaridad Presos 27-F, cartelones / Con ‘Txikito’ / Agravio misas fascistas vs recibimiento presos políticos / Represión impune en Linares / Presxs en Lucha.

Logo de la ARA.

Muro de solidaridad y denuncias:

Solidaridad frente a represión:

-Demà pots ser tu!

Des de l’Assemblea de Represaliades i Activistes (A.R.A.), rebutgem l’enèsim atac de la Fiscalia de l’Audiència Nacional, al servei d’un Estat que el Tribunal Europeu de Drets Humans, ha titllat de poc democràtic. A través del Confidencial hem sabut aquest dijous que la instrucció final d’aquest òrgan judicial ha decidit acusar les Represaliades del 23S, de terrorisme, tinença d’explosius i alguna bestiesa més, tot i que el jutge no va trobar cap element per imputar les nostres companyes… l’Audiència Nacional, insisteix en la seva pretensió, i ho fa d’una forma barroera, deixant indefenses les companyes de l’anomenada «Operación Judas». Que les advocades de la defensa, s’hi hagin assabentat per la premsa, mostra una vegada més com actua la Injustícia Espanyola que vulneren les seves pròpies lleis.

Estem veient el preu dels indults als anomenats Presos Polítics, la repressió no s’atura, mentre el govern que s’anomena ell mateix, el més progressista de la història, format per PSOE i Podemos, parlaven de magnanimitat i reconciliació… les urpes de l’Estat, començava una ronda de judicis amb sol-licituds de penes de presó i multes cap als companys, SAS, Hasél, Marcel, l’Adrià, el Pol, el Moisès, el Tarik i un llarg etcètera, el qual avui hem d’afegir les tretze companyes CDR del 23S.

Els muntatges policials sobre els quals se sostenen les acusacions, en un país democràtic, on és respectessin els Drets Humans, caurien pel seu propi pes, però que es pot esperar d’un Estat, tan poc democràtic que segueix mantenint una associació dedicada a l’enaltiment del franquisme (FAES), mentre sol-licita l’obertura de causes tancades com el tall a l’altura de Salt, o veiem amb ràbia com volen imputar-i més anys al Xarly per haver expressat la llibertat d’expressió davant la visita del jutge Llarena, del qual el TEDH, no el considera precisament un magistrat exemplar.

Davant de tots aquests atacs, el govern presidit per Pere Aragonès, cec, segueix en una taula de diàleg on rep promeses impossibles, mentre permet que lleis aprovades pel Parlament que poden millorar la situació de moltes catalanes, siguin portades al TC per al govern del PSOE i Podemos. Des de l’A.R.A., preguntem directament a la CUP que davant de la investigació de companyes que han format part de les seves flles en la lluita cap a la Independència… Quants gripaus s’han d’empassar encara per trencar aquest pacte que cada dia ens allunya més del mandat de l’1 d’octubre de 2017?

Està clar que la reacció de l’Estat Espanyol, només busca la desmobilització del Poble Català i especialment, els dels col-lectius més combatius del Moviment Independentista, però resulta humiliant, assistir a la impassibilitat de resposta de la Generalitat de Catalunya.

Davant de la rendició dels polítics del govern del cinquanta-dos per cent, cal organitzar-se per seguir lluitant. L’ARA, no es rendeixi I avui, es mostra com l’eina que millor garanteix la unitat de totes les represaliades, us convidem a formar-ne part, aquelles que encara no hi sou presents, unides serem més fortest!

Avui som nosaltres, demà pots ser tu!

Visca Catalunya Lliure! Visca La Terra!

Cartelón en marquesina de anuncios, por Presxs 27-F.

-Solidaridad Presos 27-F

Campaña de cartelones en marquesinas de anuncios, el 27 de agosto, a los seis meses de encarcelamiento de los presxs del 27 de febrer.

*“L’únic terrorista és l’Estat. Llibertat presxs 27 febrer”.

Otro modelo de cartelón soli Presxs 27-F.

*“Destruye las cárceles apoya a lxs presos”.

Cartelón con otro modelo.

* «Apoya a los que luchan por cambiar este horrible existente”.

www.presxs27febrer.noblogs.org

Foto. Concentración solidaridad con ‘Txikito’.

-Solidaridad con Iñaki Bilbao ‘Txikito’

En huelga de hambre y de comunicaciones desde el 6 de agosto. Alimentado a la fuerza.

Concentración en Orereta, con pancarta “Txikito gose greban. Elkartasuna euskal preso politikoekin”.

Tuit de Goenaga comparando antagonismos.

¿Suelo ético y moral?

-Misa a fascistas, recibimiento a presos políticos

El concejal de la coalición EH Bildu en Zarautz, Mikel Goenaga, procedente y militante de EA, en un insultante agravio comparativo, reivindica que cesen las celebraciones de misas a franquistas, y también que los recibimientos a ex presos políticos vascos se realicen “con la discreción necesaria para evitar revictimizaciones”.

Foto. Antidisturbios en Linares.

Represión impune:

-Archivada la denuncia por excesos policiales en los disturbios de Linares que dejaron heridos de bala.

La Policía llegó a disparar «por error» munición real e hirió a dos personas. El juez considera que los agentes se enfrentaban a un intento de asalto a la comisaría y el juzgado para «presuntamente linchar» a los dos policías cuya brutal agresión a un padre y su hija menor desató fuertes y violentas protestas en la ciudad el pasado febrero.

https://www.publico.es/sociedad/archivada-denuncia-excesos-policiales-disturbios-linares-dejaron-heridos-bala.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=web

Dibujo. Preso mira por barrotes.

Presos sociales en Lucha:

-Huelga de hambre de un preso en lucha en la cárcel de puerto III para protestar por la falta de atención médica frente al covid 19 compensada con restricciones de derechos.

Escribe Xavier Corporales Barruecos desde la cárcel de Puerto III comunicando que está en huelga de hambre desde el 13 de agosto Para exigir atención médica frente al COVID en lugar de privación de derechos. Denuncia también malos tratos a los compañeros y pide que continúe la lucha y, en concreto, las huelgas de hambre rotativas, que él considera necesarias en segundo grado lo mismo que en primero.

http://tokata.info/huelga-de-hambre-de-un-preso-en-lucha-en-la-carcel-de-puerto-iii-para-protestar-por-la-falta-de-atencion-medica-frente-al-covid-19-compensada-con-restircciones-de-derechos/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.