Israel Clemente, en la cárcel de León / Se crean los CDR Acció Directa / Por un 1º M. combativo / Tras blanquear el fascismo, se quejan / Jueces anti-comunistas impunes / 2 G.C. narcos internacionales.

Foto. Israel Clemente López.

Muro de solidaridad y denuncias:

-Israel Clemente López, kunda a León

El preso político por militancia en los GRAPO Israel Clemente López, ha llegado ya de conducción a la cárcel de León.

Desde la cárcel de Botafuegos, Algeciras, en un traslado que le llevó antes por varias prisiones, llegó a destino, que es la cárcel de León. De momento está aislado hasta el día 9 de Mayo y solo visitas por locutorio a partir de ese día.

C.P. Mansilla de las Mulas. Paraje Villahierro 24210 Mansilla de las Mulas. León.

Comunicado CDR AD. Texto.

-Se crean los CDR Acció Directa

Hem vingut a defensar la voluntat del poble de Catalunya i a reclamar allò que vam guanyar l’1 d’octubre.

Estem organitzades. Som combatives. Ens trobareu al carrer defensant els nostres anhels de llibertat.

L’1 d’octubre del 2017 el poble de Catalunya, autoorganitzat, va expressar a les urnes la voluntat d’autodeterminar-se, d’esdevenir un estat independent i de deixar de ser una regió mal anomenada autònoma del Regne d’Espanya, profundament mancat de valors democràtics i hereu orgullós d’un règim ranci, corrupte i feixista.

Aquell dia milers de persones van aturar amb el seu cos els cops i la brutalitat de la policia espanyola perquè més de dos milions de persones poguessin exercir el dret a vot, amb l’esperança que la classe política catalana fos digna de la voluntat popular a la qual deien representar. No va ser així.

La il’lusió, el coratge, la determinació i la solidaritat de totes i cadascuna d’aquelles persones van intentar ser ofegats per la repressió insaciable de l’Estat espanyol, d’una banda, i per la covardia, el servilisme i una dissidència tan controlada com simbòlica dels partits independentistes catalans, de l’altra.

Malgrat tot, l’independentisme de carrer, aquell conformat per persones anònimes, per totes aquelles que no només hem patit la repressió de l’Estat, sinó que també hem vist el silenci còmplice —quan no la col’laboració directa— de les nostres institucions, s’ha mantingut dempeus, fidel a la voluntat popular i a l’ideal d’esdevenir una terra lliure.

En aquest context, entre la desmobilització buscada, l’ofec de l’Estat espanyol i les paraules tan buides com vergonyoses dels partits catalans naixem el Comitè de Defensa de la República — Acció Directa.

Iniciem el nostre camí amb l’herència de totes aquelles que han lluitat per la independència, amb el coratge de totes les represaliades, amb la força de totes les joves que han fet del carrer un espai de victòria i amb l’esperança guanyadora de totes aquelles que no defalleixen en els seus somnis de llibertat.

Ens reivindiquem a Barcelona, a la Rosa de Foc, i reivindiquem l’acció directa com a espurna de mobilització i agitació populars, perquè hem après que no podem delegar els nostres anhels ni en botxins ni en estómacs agraits.

Ens trobareu al carrer nit i dia, anònimes però organitzades, somrients i clandestines.

Som CDR. Som Acció Directa.

Barcelona, Paisos Catalans, 23 d’abril del 2021.

https://twitter.com/CDRacciodirecta/status/1385512072910446594/photo/1

Cartel. Texto, puntos reivindicación y foto, Popular al viento.

-Campaña Comité d’Asturies Pola Amnistía ante el 1º de Mayo.

Por la proclamación de la República Popular al servicio de la clase trabajadora y programa popular de 5 puntos de exigencia en las luchas.

Cartel. 1º Mayo por la Amnistía.

-1º Mayo por la Amnistía total

Gijón. Plaza del Humedal. 18 h.

Foto. Iglesias le hace una gracieta a Espinosa, que se ríe.

Tras blanquear el fascismo, se quejan:

-Si hacemos caso a la socialdemocracia para combatir al fascismo…

La socialdemocracia suele repetir hasta la saciedad que al fascismo no se le combate con violencia en las calles, sino dentro de las instituciones (burguesas, por supuesto, otras no existen en éste engendro que llamamos España).

Foto. Rufián con un interventor de Vox, de colegas.

¿Deberíamos hacerles caso? Vean de qué manera tan contundente y eficaz les combaten ellos a los fascistas; aquí tienen dos ejemplos:

https://insurgente.org/si-hacemos-caso-a-la-socialdemocracia-para-combatir-al-fascismo/

Foto. José Luis Concepción.

Jueces anti-comunistas impunes:

-El CGPJ rechaza sancionar al presidente del TSJ de Castilla y León por su animadversión al Partido Comunista.

La comisión disciplinaria del CGPJ decide no incoar un expediente disciplinario a José Luis Concepción por haber manifestado en una televisión que «la democracia se pone en solfa desde que el Partido Comunista (…) forma parte del Gobierno», al estar amparado en su libertad de expresión.

https://www.publico.es/politica/cgpj-rechaza-sancionar-al-presidente.html?utm_source=telegram&utm_medium=social&utm_campaign=web

Foto. Barco aprehendido en Roquetas de Mar.

De la policía ¿Quién te protege a ti?:

-Detenidos dos guardias civiles en una operación contra el narcotráfico internacional de hachís.

Facilitaban información confidencial a los miembros del grupo.

En Roquetas de Mar y El Ejido. Uno llegó a cobrar hasta 300.000 € por sus informaciones.

Con otras 20 detenciones, les capturan un barco recreativo y 1.300 kg. de hachís.

https://roquetas.ideal.es/roquetas/detenido-agente-guardia-civil-operacion-antidroga-20210421112431-nt.html

Un comentario sobre “Israel Clemente, en la cárcel de León / Se crean los CDR Acció Directa / Por un 1º M. combativo / Tras blanquear el fascismo, se quejan / Jueces anti-comunistas impunes / 2 G.C. narcos internacionales.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.