Pel dret a l’autodeterminació i a una veritable Amnistia Total / Cárcel a William, solidario detenido en protestas por Pablo Hasél / Buques militares españoles, guerra contra Palestina / Por apoyo a Palestina, eliminados.

Cartel. Concentración en Barna. Hoy.

Muro de solidaridad y denuncias:

Lucha, en la calle:

-Comunicat conjunt, llegiu i compartiu, perquè tenim motius de sobres.

Pel dret a l’autodeterminació i a una veritable Amnistia Total:

NI PACTES NI RENÚNCIES!

Ens veiem divendres a la concentració unitària a Barcelona

17 de Novembre. 19,30 h. Jardinets de Gràcia.

Comunicado de 9 colectivos.

-ÉS HORA DE TORNAR A SORTIR ALS CARRERS

En els últims mesos, hem presenciat un circ esperpèntic de negociacions, pactes i tripijocs diversos. Des de Junts i ERC, ens han volgut vendre aquestes negociacions com un «acord històric» i un pas endavant per aconseguir el dret d’autodeterminació i l’amnistia per als represaliats del Procés.

Ara, amb el pacte ja sobre la taula i materialitzada la desconfiança amb què miràvem aquestes negociacions, ha resultat estar totalment fundada perquè, més que un pacte, el que s’ha signat és una renúncia. Una renúncia a la lluita pel dret d’autodeterminació, que tantes pesones van defensar lluitant als carrers i, ara, s’enfronten a la repressió de l’Estat feixista espanyol. De debò algú creu que el PSOE dels GAL, la guerra bruta, el qual va fer pinya amb el PP per aplicar el 155, canviarà ara tot el seu ideari per facilitar-nos el reconeixement i l’exercici del dret d’autodeterminació? Sembla que, després d’aquests 9 anys de Procés, de mobilitzacions incansables i de repressió, els partits processistes segueixen sense entendre que el dret a l’autodeterminació és una questió vertebral per a l’Estat espanyol, que mai ens serà concedida per mitjà de cap pacte, sinó que haurem d’arrencar-lo per la força.

El mateix passa amb la suposada amnistia que han pactat. No només és vergonyosament parcial, perquè fa taula rasa amb milers dels represaliats, sinó que ni tan sols és clar que es pugui materialitzar amb els represaliats que sí que hauria d’afectar. Un cop públic el pacte ha quedat clar que l’última paraula sobre com s’aplica la llei i qui hi entra o no la tenen els jutges. És a dir, ara hem d’esperar que els mateixos que ens condemnen sense proves, que es neguen sistemàticament a portar la policia a judici per les reiterades tortures i maltractaments que cometen contra els activistes i militants, tinguin alguna voluntat de tancar els procediments judicials. Si la darrera paraula és d’ells, nosaltres ja sabem la resposta: repressió i presó per a tothom.

Tot això per no parlar, com es deia abans, dels milers de represaliats i presos polítics, molts d’ells greument malalts, dels quals ni tan sols se n’ha parlat. Què passa amb tota la repressió que es pateix per defensar un habitatge o un lloc de feina digne? O per defensar una sanitat o educació pública i de qualitat? Què passa amb els centenars de processats per defensar la llibertat d’expressió o de manifestació, com per exemple protestar contra l’empresonament de Pablo Hasél? Què cal dir sobre la resta dels presos que estan sent assassinats a les presons del règim2 És que ells sí que mereixen estar a la presó? És que la seva lluita no ha estat legítima?

Els esdeveniments dels darrers dies ho han deixat molt clar: els pactes no ens donaran els drets ni ens lliuraran de la repressió. Europa no ens mira i no ens vindrà a salvar, com ha quedat clar amb el cas d’en Pablo Hasél. Per tant, l’únic que ens queda és continuar enfortint l’organització popular independent i la pressió als carrers per denunciar que el dret d’autodeterminació, igual que la resta dels drets i les llibertats que ens neguen, no és negociable. I que sí, volem una amnistia, però una amnistia que sigui total i no estigui condicionada a la voluntat individual de cada jutge.

Només amb la mobilització permanent i l’embat contra els pilars de l’Estat serem capaços d’assolir el nostre objectiu!

PAP. PAB. APR, CDR, GS Sas., ARA, VI, Desobedència Civil. GS Xarly.

Cuatro fotos de pintadas por la amnistía total.

-Les parets de Barcelona criden ben fort que cap pacte ni renúncia portarà la fi de la repressió.

L’única amnistia que ens val és l’Amnistia Total! Perquè és l’única que es guanya als carrers i l’única que deixarà realment lliures a tots els lluitadors antifeixistes.

PAB.

Noticia condena a William Aitken.

Criminalización:

-Cárcel para William, solidario detenido en las protestas por Pablo Hasél.

Le rebajan la condena a 2 años y nueve meses, pero tendrá que ir a prisión.

El TSJC rebaixa la pena de presó d’un jove per manifestar-se contra el segrest de Pablo Hasél. Tot i això, haurà d’entrar a la presó si els propers recursos no prosperen.

Per això, davant l’amnistia parcial pactada pels processistes, defensem:

  • L’Amnistia TOTAL perquè TOTS els presos polítics siguin posats en llibertat.
  • El sobreseïment de totes les causes repressives.
  • La derogació de totes les lleis repressives i el reconeixement de tots els nostres drets i llibertats.

Ara, més que mai, no podem defallir. Enfortim l’organització antirepressiva amb UNITAT, ORGANITZACIÓ I LLUITA.

PAP.

Noticia fragatas por Israel.

Guerra sucia:

-Participación de buques militares españoles en la guerra contra Palestina.

La fragata «Méndez Núñez» y el buque de aprovisionamiento de combate «Patiño».

A pesar de las informaciones interesadas de la Armada española dando a entender que la fragata Méndez Núñez y el buque de aprovisionamiento de combate Patiño navegan por el Mediterráneo a causa de la guerra de Ucrania, no es así.

Ambos buques están integrados en la flotilla que acompaña al portaviones Gerald R. Ford, el más grande de la armada estadounidense, enviado por su gobierno en apoyo de Israel.

Comunicado CGT Navantia:

https://www.tercerainformacion.es/articulo/galicia/13/11/2023/denuncian-la-participacion-de-buques-militares-espanoles-en-el-conflicto-en-palestina-la-fragata-mendez-nunez-y-el-buque-de-aprovisionamiento-de-combate-patino/

Face eliminó la página de «Solidaridad» en mayo de 2021.

-Dos años y medio de censura al SRI y contra Palestina:

El 17 de mayo de 2021 Facebook eliminó la Página de SRI “Solidaridad” de su red, por supuesta «Apología de la violencia», tras varias noticias editadas sobre la brutal masacre que Israel estaba llevando a cabo contra el pueblo palestino en aquella época.

Seguimos desde entonces, hoy, y seguiremos: Viva la Resistencia Palestina.

Cartel charla 18-N y taco de entradas concierto.

Convocatorias:

-18 noviembre, a partir 17 horas, Pavelló Municipal de Calldetenes.

Amnistia per a tots

Charla Antirrepresiva:

Juanma Olarieta (Advocat criminalista)

Alejandra Matamoros (Advocada Presos Antifeixistes)

Amadeu Casellas (Pres anarquista)

Alfonso Hermoso (Ex-pres anarquista)

GS Codi 33 (perseguits per lluitar contra l’empresonament de Pablo Hasel)

GS Sas Absolució (Pendent d’entrar a presó per defensar el dret a l’autodeterminació)

Plataforma Antirepressiva de Barcelona.

Concierto:

Erradikaos

Tropa do carallo

RPG-Siete

Kalaña

Alkarrabia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.