Condenadas a 6 meses de prisión 3 de las «Hi Érem Totes»: ‘Ni 6 mesos ni 1 dia’ / 676 personas torturadas en Nafarroa durante la ‘democracia’ / Mossos de atestado falso / Corrupción y PPolítica.

Cartel «Ni 6 mesos ni…»

Muro de solidaridad y denuncias:

Represión:

-Sentència condemnatòria per a 3 de les 10 companyes encausades de @hieremtotes_manresa.

6 mesos de presó per atemptat a l’autoritat, multa de 180€ pel delicte lleu de danys i 359,97€ en concepte de responsabilitat civil.

No acceptarem ni 1 sol dia de condemna, només ens queda continuar organitzats als carrers fins a conquerir uns veritables drets i llibertats democràtics!

#Ni6MesosNi1Dia

Texto denuncia A.S y

Ni 6 mesos ni 1 dia: prou repressió al moviment feminista!

Condemnades 6 mesos de presó i a 180 euros de multa 3 de les 10 feministes de Hi Érem Totes.

Avui hem tingut coneixement de la sentència de les companyes de Hi Érem Totes. De les 10 encausades, es condemna a 3 d’elles per delicte d’atemptat a l’autoritat a la pena de presó de 6 mesos, a 180 euros de pena multa pel delicte lleu de danys, i al pagament de 359,97 euros en concepte de responsabilitat civil.

El passat mes de setembre finalment tingué lloc el judici contra 10 feministes del Bages i del Moianès acusades de delictes de desordres públics, danys, i atemptat a l’autoritat enfrontant-se a 19 anys de presó i 23.000 euros de pena-multa. El judici va ser un despropòsit absolut. Cap prova dels fets pels quals eren acusa- des, tan sols les versions policials. Versions dels Mossos d’Esqua- dra, que es contradeien entre ells; un agent que afirmava coses que el seu propi atestat contradeia absolutament; i la declaració d’un dels agents que actualment es troba pendent de judici per torturar, vexar i amenaçar en Wubi per motius racistes. Malgrat l’aportació de testimonis que de forma clara contradeien el què els Mossos afirmaven, la versió d’aquests ha estat l’únic element per condemnar les tres militants feministes, militants també de l’Esquerra Independentista.

Foto. Pancarta en un escaparate. «Hi érem totes»

Els fets varen tenir lloc durant la Vaga del 8 de març de 2019 del Bages i Moianès, una jornada de lluita i reivindicació que va supo- sar una de les mobilitzacions més multitudinàries fins aleshores a Manresa. Jornada que tan sols es va veure alterada per l’actuació dels Mossos d’Esquadra quan varen carregar contra la manifesta-ció de la tarda.

Alerta Solidària. hi érem totes, Grup de suport encausades 8M Manresa.

Dibujo. Entra el torturador ante el detenido.

Tortura:

-Al menos 676 personas han sido torturadas en Nafarroa durante la ‘democracia’

La suma de los datos obtenidos en la investigación actual (1979-2015) y la realizada anteriormente (1960-1978) arrojaría una cifra final proyectada que superaría los 1.068 casos para el periodo de tiempo conjunto.

https://www.elsaltodiario.com/tortura/navarra-contabiliza-1068-denuncias-torturas

Foto. Pegando al joven.

Casos ‘aislados’:

-La violenta detención de un joven que cuatro mossos intentaron justificar con un atestado falso.

La Fiscalía pide ocho años y medio de cárcel para los agentes por delitos contra la integridad moral, lesiones, detención ilegal y falsedad documental.

Los balcones del Raval tienen ojos. Un vídeo grabado por una vecina es la prueba clave de uno de los últimos casos de violencia policial en Catalunya: cuatro mossos d’esquadra se sentarán en el banquillo acusados de agredir sin razón alguna a un joven, I., en plena calle durante el toque de queda del año 2020. Su noche no terminó aquí. Una vez en comisaría, los policías habrían falseado un atestado para culpar a la víctima de haberles atacado antes, extremo desmentido por las imágenes. En el documento los agentes definen a I. como “sur americano”.

Foto. Pérez Trigueros.

Corrupción y política:

-El líder del PP valenciano ficha de asesor a un exalcalde condenado por negociaciones prohibidas a funcionarios.

A cinco meses de las próximas elecciones autonómicas y municipales, el líder del PP valenciano y presidente de la Diputación de Alicante, Carlos Mazón, ha fichado en la institución provincial a un asesor condenado por el delito de negociaciones prohibidas a funcionarios públicos. Se trata de Javier Pérez Trigueros, alcalde de Callosa de Segura entre 2003 y 2015, nombrado por Mazón como personal eventual de la institución provincial con un sueldo bruto superior a los 44.000 euros anuales.

https://www.eldiario.es/comunitat-valenciana/lider-pp-valenciano-ficha-asesor-exalcalde-condenado-negociaciones-prohibidas-funcionarios_1_9851541.html?goal=0_10e11ebad6-e385af774e-64733153&mc_cid=e385af774e&mc_eid=741781b133

Cartel. Teatro en Córdoba el 14-E.

Convocatorias:

-14 enero. Córdoba. En el Círculo Cultural Juan 23. 19 h.

Vientos del Pueblo. Recordando a Miguel Hernández. Obra teatral

Grupo La Barraca XXI.

Texto sobre dibujo puños agarrados a barrotes.

Difunde www.presos.org.es:

-Noticiario antirrepresivo diario

«Amnistía».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.