Agenda para 2023: «Luchas obreras rescatadas del olvido» / Manifest Marxa de Torxes / Censura en Canarias / Más casos ‘aislados’ / Justicia, de su clase / Con Donbass, Kanpezu, 23-D.

Portada agenda 2023. Luchas obreras.

Muro de solidaridad y denuncias:

Agenda SRI 2023:

-Luchas obreras rescatadas del olvido.

250 páginas. 7 €.

Ya en el catálogo de materiales. Pídela.

…En unos días, la desmenuzaremos ¿de qué va a ir?…

Cartel. Marxa Torxes. 17-D.

Marxe de Torxes:

-La Comissió Organitzadora hem preparat el manifest de la #MarxaDeTorxes d’aquest any. Us deixem aquí l’enllaç de les adhesions, perquè us sumeu!

https://forms.gle/Z6gSYQkQEhXERPU9A

També animem a tots els Grups de Suport, plataformes i represaliades a portar un cartell o una petita pancarta per tal de visibilitzar el vostre cas i reivindicar la llibertat de tots els presos polítics.

#AmnistiaTotal #TombemLesLleisRepressives

PER NADAL, US VOLEM ALS CARRERS!!

Aquest clam va per totes les preses i presos polítics, als milers de persones represaliades que heu patit la repressió per lluitar contra aquest Règim antidemocràtic i per lluitar per uns drets i llibertats que aquest estat ens nega amb violència dia rere dia. Us volem als carrers perquè la repressió no s’atura i la nostra lluita tampoc pot fer-ho. Per tant, l’única resposta que podem donar és col·lectiva i unitària, ja que els drets que neguen mitjançant la repressió són contra totes nosaltres. Està clar que el fi d’aquesta repressió no vindrà de la mà de l’hipòcrita govern de PSOE-Up que ja han demostrat, amb fets, ser la pota «esquerra» del règim Tampoc podem confiar en els seus gestors a Catalunya,el govern de la Generalitat, que a base de cops de porra, detencions i empresonaments pretén aturar la lluita per una vida digna que s’estén per tot arreu.

És hora de donar passes endavant, d’enfortir el moviment solidari perquè ningú es quedi sola davant els cops repressius d’aquest règim. Només amb la unitat de totes les organitzacions antirepressives podrem avançar.

Per això fem nostra, i cridem ben fort, la consigna de l’amnistia total que, contràriament a l’amnistia que reclama el processisme, és la reivindicació sobre la qual es pot vertebrar aquest moviment. Aquesta exigeix la llibertat per a qualsevol persona empresonada i represaliada per lluitar contra aquest Règim, sense distincions ideològiques,

independentment dels mitjans de lluita emprats i sense haver de penedir-se dels fets pels quals hagi estat reprimida. Aquesta no és cap mesura de gràcia que l’Estat concedeix al moviment popular, com els indults als presos del procés, sinó que és una conquesta que s’ha d’arrencar amb la lluita als carrers. La llibertat de les preses polítiques i la fi de les causes obertes cap a tantíssimes represaliades va molt lligada a la derogació de totes les lleis repressives (llei mordassa, de partits, antiterrorista, etc.) que utilitzen amb plena impunitat contra qualsevol moviment democràtic popular. Tampoc podem oblidar l’existència de tribunals d’excepció com l’Audiència Nacional, creats per executar aquestes lleis contra el moviment popular i com a pilar d’aquesta maquinària feixista, i per això no deixarem de lluitar per la seva dissolució.

El proper dissabte 17 de desembre és una bona oportunitat per estendre la flama de la resistència i avançar en l’objectiu de bastir un ampli i potent moviment solidari. Per les antifeixistes assassinades, per les torturades, per totes les preses polítiques, per totes les encausades sortim als carrers i demostrem que la solidaritat és la nostra millor arma!

AMNISTIA TOTAL. TOMBEM LES LLEIS REPRESSIVES

Comissió organitzadora de la marxa.

Pantallazo de la denuncia de censura.

Censura:

-El grupo musical Mestisay denuncia públicamente que está “sufriendo censura” en Gran Canaria.

Por haberse posicionado de manera pública en contra de la construcción del la central hidroléctrica de bombeo conocida como el Salto de Chira.

¿El Presidente del Cabildo de G.C. «Cancela» al Grupo Mestisay en represalia por su Oposición a Chira-Soria?.

https://canarias-semanal.org/art/33601/el-presidente-del-cabildo-de-gc-cancela-al-grupo-mestisay-en-represalia-por-su-oposicion-a-chira-soria-video

Foto. Cola ante oficina Extranjería.

Casos ‘aislados’:

-Detienen a un jefe de Extranjería de la Policía Nacional por lucrarse con la inmigración ilegal.

El inspector de Bilbao, arrestado con otras dos personas, habría introducido a extranjeros en el programa de testigos protegidos a cambio de dinero.

https://www.elcorreo.com/bizkaia/detienen-jefe-policia-bilbao-extranjeria-abuso-inmigrantes-20221202220113-nt.html

Foto. Bartolomé Cursach.

Justicia, de clase:

-El esperpéntico viraje del ‘caso Cursach’: de pedir ocho años de cárcel a la absolución entre llantos del fiscal.

Sorprendente final del juicio del ‘caso Cursach’, con las lágrimas del fiscal Tomás Herranz en medio de su alegato para remarcar su tesis de inocencia a favor de los acusados, procesados por liderar una mafia policial y empresarial relacionada con los negocios de la noche mallorquina. «Ha ganado el miedo y no la Justicia», dice una de las abogadas de la acusación.

De los 24 procesados iniciales se ha pasado, tras las 36 sesiones del juicio, a dos; ambos, policías locales de Palma de Mallorca acusados de hacer inspecciones arbitrarias al local de un empresario para los que se pide dos años de prisión. Todos los demás, incluido Cursach y su mano derecha, Bartolomé Sbert, director general del Grupo Cursach, han quedado sin cargos en su contra, lo que significa la absolución. 

https://www.publico.es/politica/esperpentico-viraje-caso-cursach-pedir-ocho-anos-carcel-absolucion-llantos-fiscal.html

Foto. Urkullu y asesores.

Se ríen del Pueblo:

-Gastos en comidas a cargo público CAV.

*Más de 300.000 euros en restaurantes y bares que van desde un café con 3 porras por 2,20 euros en una cafetería madrileña, a dos chuletas a 80 € cada ración de la que disfrutaron en un restaurante de Bilbao tres miembros del Departamento de Educación en una factura total de 365 euros.

*979,40 euros: consistió en una comida de miembros de la Agencia Vasca de Internacionalización en un restaurante vizcaíno con tres estrellas Michelín. Los comensales disfrutaron de un menú degustación de 222,27 euros por persona y brindaron con tres copas de champán don Perignon a 50.91 euros por unidad.

*Dos del Departamento de Hacienda y Economía del consejero Pedro Azpiazu Se gastó 323,25 euros en una cena en Madrid, invitó a costa del erario público a un alto cargo de su departamento y a «dos responsables profesionales». *También el consejero de Economía asumió el coste de una comida para 23 personas en un restaurante de Vitoria por 1.173 euros tras la reunión de la Junta Arbitral del Concierto Económico en octubre de 2021…

En: El Mundo.

Cartel. Jornada soli con Donbass 23-D. Kanpezu.

Convocatorias:

-Jornada Antifascista. Kanpezu, Araba. 23-D.

  • 17 H. Mercadillo de Sare Antifaxista y EH Donbass Komitea.
  • 19 H. Proyección de documental sobre Donbass y charla con Ibai Trebiño, su autor.

Kanpezu Antifaxista.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.