¡Libertad Arenas! web, lecturas para agosto / Criminalización: Sas, Isaac, Verdejo, Carla. Y solidaridad / Y todavía preguntan por la manía.

Pantallazo web Libertad Arenas a 7 de agosto.

Muro de solidaridad y denuncias:

¡Libertad Arenas!:

-Actualización de la web, rescatando artículos fundamentales de la historia obrera.

https://libertadarenas.wordpress.com/articulos/

Comunicado Isaac absolució.

Isaac, Verdejo i Sas absolució!:

-Nou atac a la solidaritat i al dret a manifestació!.

25-J: hem acompanyat a l’Isaac als jutjats de Vilafranca, on ha exercit el seu dret a no declarar. Se l’acusa de participar en les manifestacions de rebuig a la condemna d l’@Adrian__Sas.

LA SOLIDARITAT NO ÉS DELICTE ABSOLUCIÓ ISAAC DE CAPELLADES

El passat 27 de novembre de 2021 a Vilafranca del Penedès, va tenir lloc una manifestació per mostrar el rebuig a la ratificació per part del TSJC de la sentència infame contra l’Adrián Sas condemnat a 3 anys, 6 mesos i 1 dia de presó, per haver defensat els drets nacionals dels Països Catalans.

Aquell 27 de novembre més de 800 persones varen recórrer ells carrers de Vilafranca per solidaritzar-se amb l’Adrián i demostrar que no tindran prous presons per acabar amb la determinació del nostre de poble per assolir la llibertat social i nacional, per demostrar que poden detenir-nos, jutjar-nos, condemnar-nos i empresonar-nos, però que seguirem dempeus, amb el cap ben alt i amb la lluita als nostres cors i punys.

Aquella jornada va ser de lluita i solidaritat, i de nou, com no és pas nou, tant la policia local de Vilafranca com els Mossos d’Esquadra, amb la finalitat d’intentar criminalitzar-nos, silenciar-nos i aturar-nos, van construir una causa durant més de 3 mesos per poder encausar a l’Isaac de Capellades, acusant-lo de desordres públics i atemptat a l’autoritat. Sense cap fonamentació ni justificació, havent transcorregut més de 3 mesos des dels fets que li atribueixen, existint ja un jutjat que estava instruint la causa, i sense ordre judicial, els Mossos d’Esquadra van detenir l’Isaac el passat 15 de febrer de 2022 a Lleida.

De nou veiem com des del poder intenten aturar la solidaritat i la lluita, com els Mossos d’Esquadra, a través de la seva brigada d’informació, elaboren atestats sense fonament, detenen persones sense cap ordre judicial, pel simple fet d’exercir un càstig avançat a l’Isaac, a la seva família i a la seva gent, i de pas nodrir encara més una base de dades, que segurament no passaria el filtre de la justícia.

Des d’Alerta Solidària, Baula i des de l’Esquerra Independentista de Capellades volem, en primer lloc, mostrar la nostra solidaritat amb l’Isaac, i amb l’Adrián Sas, i deixar molt clar que ni les seves amenaces ni els seus procediments ens aturaran en la defensa dels nostres companys, i encara menys en la lluita pels drets socials i nacionals dels Països Catalans.

Isaac no estàs sol, la solidaritat no és cap delicte: ISAAC ABSOLUCIÓ!!!

Foto. En el escenario, con pancarta y carteles.

-En Verdejo i @sasabsolucio ahir a damunt l’escenari a @eltingladu. La solidaritat és la tendresa de la classe treballadora.

Pancarta: «Organitzem la solidaritat Sas-Isaac-Verdejo»

Cartel. Carla absolució. 14-N a judici.

Carla absolució!:

-El 14 de Novembre de 2022 la Carla serà jutjada.

Encausada per les mobilitzacions postsentència a Girona li demanen 2 anys i mig de presó i una responsabilitat civil de 34.152,25€.

Comunicat:

El passat 14 d’octubre del 2019 sortia la sentencia dels presos polítics que els condemnava a un total de 99 anys i 6 mesos de presó. Com a conseqüència milers de persones van sortir als carrers arreu dels Països Catalans. A Girona, es va convocar una manifestació massiva que va començar a la Plaça Pompeu Fabra i va continuar fins a les vies de l’AVE on es va produir un tall per mostrar el rebuig a aquesta sentencia injusta. Aquestes mobilitzacions es van allargar durant una setmana amb diverses mobilitzacions arreu de la ciutat i on el jovent, va demostrar una vegada més el seu compromís amb el país i la independència dels Països Catalans.

Tres mesos després van arribar citacions judicials a tres persones militants de La Forja – Gironès, entre elles la Carla Costa, amb l’objectiu per part del cos de Mossos d’Esquadra d’imputar-les a elles i a tota una organització de Grup Criminal. Es pretenia acusar a aquestes persones de totes les mobilitzacions efectuades des del 14 d’octubre fins el 4 de novembre a tot Catalunya sota un atestat ple d’irregularitats i identificacions il•legals a través d’imatges i reconeixements dels mateixos agents.

En aquell moment, es va optar per no reconèixer a la justícia espanyola i per tant no presentar-se a declarar a la data prevista. Després de més de 8 mesos en situació de crida i cerca, es va arxivar la causa per a dues de les persones però mantenint-la per a la Carla Costa sota un delicte de desordres públics agreujats i traient l’acusació de Grup Criminal, ja que aquesta, només responia a una decisió desesperada per empresonar i callar al jovent organitzat de Girona.

Actualment, ha arribat l’escrit d’acusació de la Fiscalia que demana 2 anys i 6 mesos de presó i una responsabilitat civil d’uns 34.125€ sota un delicte de desordres públics agreujats pels desperfectes que es van produir a les vies de l’AVE de Girona. Aquesta acusació respon a una estratègia de l’Estat Espanyol per atemorir i criminalitzar a tot un moviment i empresonar a aquelles que es mantenen fermes als carrers.

Des del Grup de Suport denunciem que es tracta d’un judici polític en el marc de la causa contra l’independentisme i un nou intent de desmobilitzar i destruir vides de joves militants d’esquerres i independentistes. Exigim l’absolució de la Carla, la reparació personal i la revisió dels procediments i actuacions del cos de Mossos d’Esquadra, a més de solidaritzar-nos amb totes aquelles persones que pateixen repressió per part de l’Estat Espanyol però també del govern català.

Finalment volem agrair tota les mostres de suport rebudes a nivell col•lectiu i individual cap a la Carla i el seu entorn i la feina i compromís de les diferents organitzacions del territori que segueixen lluitant per l’alliberament nacional i social.

La solidaritat és la nostra millor arma i seguirem colze a colze fins a l’absolució de la Carla i de tots els represaliats.

http://carlaabsolucio.cat/

Un ertzaina agarra, el otro pega y pregunta.

Humor cáustico:

-¡Joder! ¿pero se puede saber por qué nos tenéis tanta manía?

Lo pregunta un ertzaina mientras golpea con la porra al preguntado.

Viñeta de Tasio

Texto sobre dibujo chica toca una estrella.

Difunde www.presos.org.es:

-Información antirrepresiva diaria.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.