«Arenas» cumple 77 años el 1-N / Directorio presos políticos / Juicio del 25-N al 1-D en Barcelona contra 7 independentistas / 16-O: En Madrid por la Amnistía / Libertad presos políticos enfermos / Albiol, calado.

Foto. ‘Arenas’ y Mª José Baños.

Muro de solidaridad y denuncias:

Cumpleaños presos políticos mes de noviembre:

-Manuel Pérez Martínez.

El lunes 1 de noviembre cumple 77 años de edad.

Lleva 28 años preso político en dos etapas y en dos países por su militancia comunista.

-Mª José Baños Andujar.

El jueves 11 de noviembre cumple 57 años de edad.

Lleva 19 años y medio presa política por su militancia en los GRAPO.

Escríbeles una postalica o carta a las prisiones de Aranjuez y Picassent.

Directorio presos políticos.

Difusión:

-Directorio presos y presas políticas. Octubre 2021

Fechas de cumpleaños y año de encarcelamiento.

Texto comunicado 30-G.

Represión:

-Juicio del 25-N al 1-D en Barcelona contra 7 independentistas.

Els propers 25,26,29,30 de novembre i 1 de desembre, un militant del Moviment ProAmnistia de Barcelona i 6 independentistes més seran jutjats per haver defensat els drets nacionals del poble català.

La Generalitat es presenta com a acusació.

Nosaltres no vam fallar

Peticions d’entre 2 i 4 anys de presó per a 7 independentistes.

Així el govern de JuntsxCat i Esquerra va aturar les mobilitzacions per tornar al processisme actual.

Un altre procediment judicial contra independentistes que ens vam mobilitzar arriba a judici, amb acusacions per part de la fiscalia i també de la Generalitat de Catalunya.

El próxim 25 de novembre, i fins al dia 1 de desembre, tindrà lloc la vista oral contra 7 independentistes que el dia 30 de gener de 2018 vam participar en les convocatòries entorn el Parlament de Catalunya per defensar els drets nacionals el Poble català, quan havia d’haver-se celebrat el ple d’investidura del President Carles Puigdemont.

Aquella lamentable jornada l’arrosseguem el conjunt dels catalans i catalanes com un dia, un més, en què l’independentisme institucional va fallar, va desatendre les promeses electorals i va donar l’esquena a l’independentisme de carrer.

Aquella jornada també comporta nefastes conseqüències directes per a la vida de 7 persones, aixi com per als nostres entorns efectius i familiars. Som veins d’Arenys de Munt, de Barcelona (de Nou Barris i de Ciutat Vella), del Pont de Vilomara, de Sant Boi de Llobregat, de Sant Feliu de Llobregat i de Vilanova i la Geltrú.

Hem estat seguits, fotografiats, investigats i tancats fins a 24 hores. Ara, tres anys i mig després, el muntatge policial cuinat a la Conselleria d’Interior de JuntsxCat ens comporta una acusació per desordres públics, per agredir i per lesionar agents dels Mossos d’Esquadra. Imputació traslladada als jutges espanyols, per reprimir el nostre dret de protesta i el del nostre entorn, en el periode de més mobilització que ha tingut l’independentisme. Aixi és com ens van aturar a totes i a tots per tornar al processime actual.

Nosaltres, actius en defensa de la democràcia, els drets nacionals i les institucions catalanes, mobilitzats com no hem deixat mai d’estar-ho, VAM SER ON TOCAVA. NOSALTRES NO VAM FALLAR. Altres han d’amagar-se de la vergonya d’aquell dia. I en canvi nosaltres anirem a judici amb el cap ben alt! I denunciant públicament la repressió per part de l’independentisme institucional contra l’independentisme mobilitzat.

Veient com la Fiscalia compra a gust la versió policial i ens carrega amb penes d’entre 2 i 4 anys, ens sembla encara més esperpentica l’acusació de la Generalitat, que a tots 7, i per igual, ens exigeix 2 anys de presó. Ens mantenen reprimits fins a l’últim minut.

Per tot plegat, sense defallir ni renunciar a res,

Eximgim al govern de la Generalitat la retirada immediata de l’acusació particular com ha fet en dos altres casos en què es jutjaven altres independentistes detinguts aquell mateix dia 30 de gener de 2018

Igualment, us animem a participar dels actes de suport que tindran lloc les properes setmanes i especialment a acompanyar-nos el primer dia de judici:

el 25 de novembre, a les 9h30 a l’Audiència Provincial de Barcelona (Arc de Triomf)

Paisos Catalans, 14 d’octubre de 2021

Grup d’encausats 30G – #EncausatsInvestidura30G. Alerta Solidària.

https://www.facebook.com/hashtag/encausatsinvestidura30g

Foto. Cabecera mani, con pancartas y banderas.

Solidaridad:

-Madrid, manifestación por la amnistía total y contra las leyes represivas.

Ante un enorme despliegue policial de control y asfixia, el sábado 16 se celebró la manifestación «¡Abajo las leyes represivas! ¡Amnistía total!». Cientos y cientos de personas por el «Derecho de organización», «Libertad de expresión», «Pleno derecho de manifestación»…

Foto. Portando pancarta «Libertad presos políticos».

*Las presas y presos políticos comunistas y antifascistas, presentes.

Portando pancarta sobre Hasél.

*Pancarta: «Con sus leyes represivas han encarcelado a Pablo Hasél. Mañana puedes ser tú. ¡Luchemos por su derogación!».

Foto. Portando pancarta Moviment pro Amnistia.

*Pancarta: «Tombem les lleis repressives. Ensorrem el Règim. Amnistia total!. Moviment Pro Amnistia.

Foto. Cortejo de CGT en la mani.

*Pancarta: «Rafa Absolución. Jo també sóc anarquista. Ruyman libertad. CGT».

Para más info y fotos, remitimos a las redes del MAR de Madrid y del Moviment Pro Amnistia.

Foto. Pancarta en un puente «Libertad presos políticos enfermos».

Libertad presos políticos enfermos:

-CSSP de A Coruña.

Si los presos políticos son referentes de todo el movimiento popular de resistencia, para definir lo de los presos políticos enfermos no hay palabras. Gente normal y corriente que decidió entregar su vida a la causa a sabiendas que tu vida ahí dentro está en sus manos. En manos de tu enemigo de clase. Si la sanidad fuera está como está, podéis imaginaros cómo es dentro. Y más con gente con cuya política es la de la venganza.

https://www.instagram.com/p/CU22fyrsUyC/?utm_medium=copy_link&fbclid=IwAR17e_xioOGOaduB6vs0v_6Tefbdv3zeuUTrSvtjXUKoZoocBsF9zPdulPc

Tuit con frases.

Guerra sucia:

-Frases calcadas

Tuit de Fonsi Loaiza.

“En España nadie es condenado por su ideología política sino por sus actividades delictivas” (Antonio Iturmendi, Ministro de Justicia, Franquismo 1951).

“En España nadie es condenado por sus ideas sino por sus conductas criminales” (Pedro Sánchez, Presidente del Gobierno 2019).

Foto y tuit de García Albiol.

-García Albiol (PP, Alcalde de Badalona) aparece en los «Papeles de Pandora» pero sin vergüenza da lecciones de civismo.

El Alcalde de Badalona, y destacado militante del PP (fue su cabeza visible en Catalunya). Su nombre se suma a la lista de rostros conocidos vinculados con sociedades offshore. García Albiol recibió un poder general para gestionar una sociedad en Belice -un conocido paraíso fiscal- en el año 2005 siendo ya un alto cargo del Partido Popular. Esta sociedad se mantuvo activa hasta diciembre de 2015, pero sin pudor escribía esto este 13 de octubre:

“No pueden tener los mismos derechos los vecinos que llevan pagando toda la vida sus impuestos a los que no”.

https://insurgente.org/garcia-albiol-pp-alcalde-de-badalona-aparece-en-los-papeles-de-pandora-pero-sin-verguenza-da-lecciones-de-civismo/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.