F. Belmonte: Morir en prisión lleno de golpes / Cas del mòbil, 8 meses de cárcel / Pancartadas por la amnistía / Policía inhabilitado por investigar caso de torturas / Guerra sucia: ‘Ejército robotizado catalán’.

Foto. Concentración con pancartas por Francisco Belmonte y por Claudia Rodríguez.

Muro de solidaridad y denuncias:

Cárceles = mataderos:

-Francisco Belmonte murió en prisión: sus familiares se encontraron el cuerpo repleto de golpes.

Aunque la autopsia certifica que la muerte fue producida por una sobredosis de metadona, la familia asegura que el fallecido llevaba mucho tiempo sin consumir cualquier sustancia. Han emprendido acciones judiciales para dilucidar porqué el preso, amenazado por un funcionario de prisiones, apareció con numerosos hematomas y heridas por todo el cuerpo, compatibles con las producidas por una pistola táser.

El estado en el que se encontraron su cuerpo durante el velatorio les indicó que no había muerto por sobredosis, tal y como les habían asegurado desde la prisión. Él era Francisco Belmonte Ferrer, fallecido el 2 de agosto de 2022, en la cárcel de Palma de Mallorca. Su familia sabía que estaba amenazado por un funcionario de prisiones, pero la institución le negaba el traslado que él no dejó de intentar. Tampoco se drogaba, como sí había hecho anteriormente, y en todo momento se negó a hacer uso de la metadona, el compuesto que presuntamente le causó la muerte. Para la familia, su cuerpo repleto de moratones y heridas, no dice eso. Ya han emprendido acciones judiciales para determinar realmente qué pasó con su hermano.

https://www.elsaltodiario.com/carceles/francisco-belmonte-murio-prision-familiares-cuerpo-repleto-golpes

Viñetas Cas mòbil «Condemnat»

Represión:

-Sentència #CasDelMòbil: CONDEMNAT

El jutjat Penal n° 3 de Lleida, condemna a 8 MESOS DE PRESÓ al nostre company, per negar-se a donar la contrasenya del mòbil a un agent dels Mossos d’Esquadra.

Cartel. Mani de solidaridad y texto sobre sentencia.

La sentència serà recorreguda i la nostra pressió als carrers seguirà fins a conquerir l’ABSOLUCIÓ!

Cartel. Con pancarta de solidaridad y texto.

Per ara, no haurà d’entrar a la presó, però té un altre judici polític per la seva militància en el moviment per l’habitatge.

Aturem-los

#TombemLesLleisRepressives #AmnistiaTotal

Plataforma Antirepressiva de Ponent.

Foto. Pancarta Amnistía Total en entrada de universidades.

Extendiendo la lucha por la amnistía:

-Madrid. Pintadas y pancartadas.

Hemos llevado la campaña por la Amnistía a la Universidad. Trabajadores, estudiantes y el resto de sectores populares debemos ser conscientes de la importancia de la organización antirrepresiva y la lucha por la amnistía.

Contra su represión, nuestra organización.

¡AMNISTÍA TOTAL!

MAR

Foto. Trejo, ante el Congreso, con papeles que presenta.

Torturas:

-“Me inhabilitaron como policía por investigar un caso de torturas”

Gabriel Trejo, ex inspector jefe de la Policía Local de Algete, fue inhabilitado en 2014 por dos delitos de detención ilegal. El proceso judicial que llevó a su condena estuvo motivado por haber investigado un caso de malos tratos y torturas por parte de agentes de la Guardia Civil.

Todo pasó en 2009, poco después de que le otorgaran el premio nacional del Observatorio de Violencia de Género. Ese año, el Juzgado de Instrucción número 1 le ordenó investigar un supuesto caso de torturas cometidas por agentes de la Guardia Civil en Algete.

https://www.elsaltodiario.com/tortura/gabriel-trejo-inhabilitaron-policia-investigar-caso-torturas

Pantallazo noticia GC acusa de ejércitos de robots.

Guerra sucia:

-La Guàrdia Civil creu que Puigneró preparava un “exèrcit robotitzat” per a una Catalunya independent.

Un nou informe dels serveis d’informació analitzen la política tecnològica de l’exvicepresident del Govern.

“Exèrcit de robots”, “drons de combat” i “sistemes de defensa contra míssils”. Aquests són alguns dels elements que, segons la Guàrdia Civil, preparava l’exvicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró. Tot arran de la seva estratègia de ciberseguretat i de l’ús i la implantació de la intel·ligència artificial a l’administració catalana com a pas previ a esdevenir un Estat independent. Tot després d’un escrutini immens del projecte de República Digital.

Aquesta és una de les conclusions que els serveis d’informació de l’institut armat van presentar al magistrat Manuel García Castellón, titular del Jutjat Central d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional per tal d’alimentar les diligències 104/2017 i les 99/18 que han estat classificades com a secretes durant quatre anys i mig. Una instrucció que ha alimentat causes com l’Operació Judes, l’Operació Tadeo o el cas Tsunami. Ara un nou informe del serveis d’informació de l’institut armat, al que ha tingut accés El Món, interpreta els plans del treball del conseller en tecnologia de defensa i, de retruc, li retreu que fos el responsable informàtic del referèndum del Primer d’Octubre.

Organigrama según la G.C.

-De l’1-O al blockchain

L’atestat és el número 1781 i té data de d’1 d’agost de 2019, amb el segell de “secret”. El signa el cap de la Secció d’Informació de la Guàrdia Civil a Catalunya, el tinent coronel M64905Z conjuntament amb la Tepol, la Unitat Especial de Delictes de Terrorisme del Centre Contra el Terrorisme i el Crim Organitzat (CITCO). Els analistes recullen diverses informacions dels projectes de Big data que té previst portar a terme l’aleshores conseller de Polítiques Digitals. De fet, la connexió la fan arran de la intervenció de les comunicacions de Miquel M., Roger C., David O. i Aleix L., membres de CDR, informàtics i empresaris que participen del disseny dels plans digitals del Govern de llavors president Quim Torra.

A partir d’unes converses telefòniques, els investigadors emboliquen a Puigneró en una trama oficial per preparar estructures de defensa en una virtual independència. De fet, a l’exvicepresident ja li tenen preses les mides. Els instructors el qualifiquen com “el màxim responsable de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, peça clau en el funcionament del sistema informàtic que va fer possible el referèndum il·legal del Primer d’Octubre, donant a més la circumstància que en dates recents ha presentat oficialment l’ús de la tecnologia blockchain per la seva pròxima aplicació a l’administració catalana”. També li retreuen la creació de la República Digital Catalana.

-Un document, la clau de tot plegat

A partir d’aquí, els analistes de la Guàrdia Civil quadren les converses intervingudes -mai intervenen oficialment el telèfon de Puigneró- amb els documents públics que Polítiques Digitals va difonen dels seus projectes de Govern. En aquest sentit, els policies destaquen un document amb data de 16 de juliol de 2019, ubicat al domini “smartcatalonia.cat”, que identifiquen com de “base oficial” denominat “L’estratègia de la intel·ligència artificial a Catalunya”. “Un document que resum un projecte de gran magnitud que pretenen implementar des d’aquestes instàncies governatives”, afirmen els investigadors.

L’informe policial, amb el segell de secret, indica que “per realitzar aquesta estratègia d’intel·ligència artificial, s’ha constituït un grup de treball que ha comptat amb la participació de membres del Govern”. Així mateix hi afegeixen alguns noms dels investigats que anomenen “experts rellevants en intel·ligència artificial a Catalunya”. A parer de la Guàrdia Civil, l’estudi marca uns “objectius i actuacions associades amb incidència directa a la causa 104/2017”. Una causa que s’obre per terrorisme i rebel·lió.

https://elmon.cat/politica/tribunals/guardia-civil-creu-puignero-preparava-un-exercit-robotitzat-catalunya-independent-505878/

Chapas redondas. Bandera República Popular, y la otra con el texto.

Por la República Popular:

-Chapas, 2 modelos.

Recuperando materiales.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.