Por la amnistía total, se salió en Barna el 11-S / Davant l’enèsima mostra d’hipocresia i cinisme de les institucions autonòmiques / Torturas: piden cárcel policías Leganés / G.V. con empresa sionista.

Foto. Mani por la amnistía, Barna, 11-S.

Muro de solidaridad y denuncias:

-Por la Amnistía total, en Barcelona

El 11-S en Barna, manifestación.

Pancarta de cabecera: “3.500 repressaliades, exiliades, preses, encausades. Amnistia total. Coordinadora antirepressiva de Catalunya”.

Foto, en mani con carteles de fotos de presos políticos.

*En la manifestación, portando las fotos de las y los presos políticos comunistas y antifascistas.

En mani, pancarta Sas y fotos.

*En la manifestación, portando pancarta: “Sas Absolució. 3,5 anys de presó per protestar”. Y portando fotos de Juan García Martín y Lucio García Blanco.

Comunicado y apoyos.

-Comunicat davant l’enèsima mostra d’hipocresia i cinisme de les institucions autonòmiques.

Organitzem la solidaritat per enfortir les lluites vinents!

#AmnistiaTotal

SOBRE LA MEDALLA D’HONOR QUE EL PARLAMENT VOL ENTREGAR ALS REPRESALIATS PER L’1-0

Una cop més tornem a veure com la hipocresia i el cinisme de la Generalitat i el Parlament no tenen límits. En aquesta ocasió, pretenen erigir-se en garants de les llibertats i la democràcia otorgant la Medalla d’Honor als represaliats per l’1-O.

Com és possible que els responsables de la repressió tan brutal que portem patint en els darrers anys es permetin fer un acte en homenatge a les víctimes de la repressió del dia del referèndum? Que aquest esdeveniment es pugui dur a terme ens mostra els pocs escrúpols que tenen aquests farsants. Però també diu molt de la gran feblesa en que es troba el moviment popular. Un acte així hauria de ser impensable o, com a mínim, guanyar-se el rebuig massiu del poble fins aconseguir boicotejar-lo. Desgraciadament, veiem com encara hi ha molta passivitat i consentiment cap als processistes, que són gestors dels interessos de l’Estat espanyol a Catalunya.

Més enllà de la repressió vinculada al dret a l’autodeterminació, la Generalitat ens reprimeix dia rere dia quan lluitem per la multitud de drets que ens neguen. En això també són idèntics a l’Estat espanyol: no podem oblidar els milers de desnonaments que hi han i que acaben amb repressió; les condemnes per defensar una educació pública i de qualitat; la repressió cap a companyes que lluiten contra el masclisme; els treballadors condemnats per lluitar contra els acomiadaments i exigir un treball digne, etc.

Davant la repressió no volem ni necessitem medalles d’honor. L’únic que pot aturar-la és l’organització de la solidaritat. Cal bastir un potent i ampli moviment antirepressiu que doni resposta, de forma conjunta i coordinada, als cops de l’Estat i la Generalitat. Hem d’unir-nos sota punts mínims com l’amnistia total, la derogació de totes les lleis repressives o la dissolució de tribunals d’excepció com l’Audiència Nacional. No podem permetre que cap lluitador o lluitadora es trobi sola quan és reprimida.

LA SOLIDARITAT ÉS LA NOSTRA MILLOR ARMA!

AMNISTIA TOTAL!

ADHESIONS

– A.R.A. Independència – Ateneu Popular X – Baula Xarxa Solidària – Grup de Suport Detingudes 26-F – Grup de Suport Sas Absolució – Grup de Suport Xarly – JosAnt Absolució – Moviment ProAmnistia – Plataforma Llibertat Pablo Hasel – Robert Absolució – Mario (Represaliat per manifestacions per Pablo Hasél a Tarragona) – Alícia (Represaliada pel tall de la Jonquera) – David (Cas subdelegació del govern a Lleida) – Aibor (Cas subdelegació del govern a Lleida) – Sergi Vladimir (Cas subdelegació del govern a Lleida) – Àxel (Cas subdelegació del govern a Lleida) – Clàudia (represaliada per les manifestacions per la rebaixa de taxes universitàries)

Adhesions: llibertatpablohasel@gmail.com

Cartel del MAR de Madrid. «la represión no descansa. Organízate en el MAR»

-Ante su represión constante, la unidad y la lucha activa organizada son imprescindibles para hacerle frente.

Súmate a la causa y organízate en el Movimiento Antirrepresivo de Madrid.

Sobre mapa de España «Peligro, tortura».

Torturas:

-La Fiscalía pide tres años de prisión para cuatro agentes de la Policía Nacional por golpear a un joven en Leganés.

Los hechos ocurrieron durante las fiestas locales, en 2013. Los agentes están acusados de un presunto delito de torturas al propinar al chico una paliza que le ha dejado cicatrices.

El 13 de septiembre comenzó en la Audiencia Provincial de Madrid el juicio contra cuatro agentes de la Policía Nacional acusados de un presunto delito de torturas por golpear a un joven en las fiestas locales de Leganés (Madrid) en 2013. La Fiscalía de Madrid pide tres años de prisión para tres de ellos –J. P. A .D., A. J. M., J. M. R. H.– por golpear a la víctima, y la misma pena para la agente L. G. S. por permitir las torturas.

https://www.publico.es/politica/fiscalia-pide-tres-anos-prision-cuatro-agentes-policia-nacional-golpear-joven-leganes.html

Foto. Muro de ertzainas antidisturbio.

Guerra sucia:

-Gobierno Vasco, Ertzaintza y Ayuntamiento de Bilbao contratan a la empresa de un exagente de la inteligencia israelí.

Las instituciones vascas, entre ellas muchos municipios, han gastado más de un millón y medio de euros en contratar a Guardian Defense & Homeland Securities y a sus distribuidoras externalizando funciones de seguridad pública. La empresa está dirigida por Ilan Arzoolan, exagente del Mossad, el Servicio de Inteligencia de Israel.

https://elsal.to/22898

Foto. Susana Pancho.

Fascismo impune:

-Una concejala del PP de Moguer (Huelva) carga contra Pedro Sánchez por el precio de la luz y le desea la muerte en Tiktok.

«Te deberías haber muerto en la cuarentena. Tú y todos los tuyos», dice la edil Susana Pancho, entre otros insultos e improperios, en un vídeo que ha publicado en la red social y que después ha borrado.

https://bit.ly/3jVmQcn

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.