‘Camarada Arenas’ a la calle ¡ya! / 27 años asesinato Guillem Agulló / Pablo Hasel sobre Covid-19 / Catalunya: Fiscalía pide 9 años prisión a Charaf e Ibrahim / Pepita Seoane a Iglesias.

Cartel, dibujo. Texto y foto de Arenas.

Muro de solidaridad y denuncias:

-Solidaridad con Arenas:

Manuel Pérez Martínez, Camarada Arenas, preso político del Estado fascista español por más de 20 años. Gravemente enfermo y ahora en pandemia #covid19 su vida corre peligro. Ahora más que nunca, exijamos su libertad. ¡Libertad Camarada Arenas! ¡Libertad PCE(r)! ¡Amnistía Total!

*Cartel dibujo: “Camarada Arenas SG del PCE(r). Preso político gravemente enfermo. Libertad inmediata. Impidamos otro crimen de Estado”.

Luna L.

Cartel homenaje a Guillem Agulló.

-27 años del asesinato de Guillem Agulló

Militante antifascista e independentista asesinado el 11 de abril de 1993 por Pedro Cuevas, fascista condenado a 14 años de los cuales cumplió 4. Ni olvido ni perdón.

El mejor homenaje continuar la lucha

Col-lectiu Antifeixista d’Alacant.

Pantallazo intervención Hasel sobre Covid-19.

-Recorte de libertades durante la crisis del Covid-19

Pablo Hasel. 7 minutos

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=rt6uw8jpKKM&feature=emb_logo

Noticia en Vilaweb. Piden 9 años a Charaf e Ibrahim.

-Represión en Catalunya

La Fiscalía pide 9 años de prisión a CHARAF e IBRAHIM

El dimarts 7 d’abril finalment hem rebut els escrits de qualificació provisional del Ministeri Fiscal i de la Generalitat de Catalunya. Una vegada més, comprovem amb tristesa i indignació, com la Fiscalia, sobredimensionant uns fets i aprofitant el marge punitiu que li dona la reforma del Codi Penal del 2015, demana unes elevadíssimes i injustificades penes de presó a en Charaf i l’Ibrahim. Demana per cada un dels nostres companys, 9 anys de presó, 7.200 euros de pena multa i una indemnització conjunta en concepte de responsabilitat civil de 900 euros.

Recordem que els fets pels que s’acusa a en Charaf i l’Ibrahim, en els quals ells sempre han negat haver participat, són llançar una pedra a una furgoneta d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra. De cap manera es pot considerar proporcionada la pena que demana la fiscalia en un estat democràtic i de dret, i per tant, denunciem que l’actuació del ministeri públic té l’objectiu acamissar-se i escarmentar dos joves de 18 anys que es troben en una situació vulnerable.

Comunicado. Texto.

També hem de denunciar una vegada més el doble paper de la Generalitat de Catalunya, que, tot i que el seu Govern ens ofereixi discursos pomposos sobre l’amnistia dels presos i la repressió de l’Estat espanyol, després, sense que se n’assabenti l’opinió pública, ens la trobem de cara fent d’acusació particular demanant als nostres companys penes de presó. I si bé en aquesta cas, la Generalitat de Catalunya ha demanat penes més baixes que la Fiscalia, continua demanant una pena que suposaria que en Charaf i l’Ibrahim continuessin a presó (3 anys i 6 mesos). Per aquest motiu, exigim que deixi de doblegar-se als interessos corporatius del cos de Mossos d’Esquadra i a la repressió espanyola i retiri la seva acusació immediatament.

En tot cas, volem destacar, que tot i que ens colpeixin els escrits d’acusació, celebrem aquest pas que permetrà que es fixi aviat la data de judici oral. Estem convençudes que amb la força de la gent i la tasca dels lletrats de la defensa aconseguirem la llibertat d’en Charaf i l’Ibrahim.

Per últim, hem de reiterar que volem que els deixin en llibertat per afrontar aquest procés penal amb més garanties, acompanyats del seu grup de suport i de la gent que s’estimen. Considerem que no existeix cap motiu perquè es trobin en presó provisional i més encara pel perill que suposa el risc de contraure la pandèmia del Covid-19 als Centres Penitenciaris.

Per tot això, Exigim la seva llibertat immediata i la seva posterior absolució. Llibertat presos polítics.

Alerta Solidaria.

Foto. Pepita Seoane interviene en acto P. Iglesias.

-Pepita Seoane hablando claro a Pablo Iglesias

Video de su intervención como público, en una charla de Iglesias.

https://www.youtube.com/watch?v=VFikW1EewNI&feature=share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.